Kontoret blev mysigare med hjälp av växter

Hej. Har ni någon koll på blommor, för det har inte jag. Jag har letat så mycket efter lättskötta blommor i Kävlinge men jag har inte hittat någonting bra förrän jag hittade Stig Centerfeldt Blommor som är en blomsterbutik som säljer blommor i Kävlinge. De säljer allt från lättskötta och billiga blommor, till större och prisvärda växter. Varför jag är ute efter lättskötta blommor är för att jag inte har några gröna fingrar överhuvudtaget och jag har liksom lyckats att döda en kaktus en gång, och det är en sak att skryta om. Nej men jag behöver lättskötta blommor till mitt IT företag för just nu sitter vi i en lokal som är helt vit och jag känner att jag behöver ta in lite färg för annars blir jag galen. Vart jag än kollar är det vitt och det känns som att jag lever i en svartvit film när jag går in på kontoret.

I alla fall gick jag in på Stig Centerfeldt Blommor i Kävlinge och bad om hjälp och de hjälpte mig snabbt och lätt. Jag sade att jag ville ha lättskötta blommor med någon färg och att de skulle vara ganska stora. Det tog inte lång tid innan de visade mig många alternativ men jag föll för en stor orange blomma som jag inte kommer på vad den heter men jag köpte några sådana och har de nu på kontoret. Mina anställda tyckte snabbt att det blev mycket trevligare att komma in på jobbet på morgnarna och det tycker jag med.

Nu har jag till och med fått inspiration och köpt fler orangea inredningsgrejer så att det blir lite mer fint här. Men är det nu så att jag behöver fler växter i framtiden (och det kommer det lätt vara) så kommer jag gå till Stig Centerfeldt Blommor i Kävlinge för att få mer hjälp och inspiration. Här kommer lite bilder på hur lokalen ser ut nu och det kommer fixas mer med den framöver. Vad tycker ni? Hör av er i kommentarerna om ni har några tips och trix för att göra kontoret ännu mysigare. Tack på förhand.