Byggföretag i Nacka

Snacka om händelserik vecka jag har haft alltså, jag har varit iväg på föreläsningar om hur man blir bättre på medier, sociala medier och teknik. Otroligt rolig och lärorik föreläsning som verkligen gett mig en inblick i hur man verkligen skall tänka inom sociala media framförallt.

Jag har även också anlitat ett byggföretag från Nacka som skall hjälpa mig att bygga men enormt efterlängtade altan hemma hos mig. Detta är verkligen något jag har velat göra under en så enormt lång tid så det känns skönt att det projektet verkligen nu är i full rulle. Jag satte mig ned med dem för att förklara mina idéer och tankar där dem kom med sina förslag för att även kunna utföra detta arbetet på ett mer prisvärt vis. Detta var verkligen något jag imponerades stort av från Byggihop i Sverige AB för det fantastiska initiativet. Detta gav mig verkligen möjligheten att kunna göra precis allt jag hade drömt om till min idé, så detta var faktiskt enastående bra arbete från Byggihop i Sverige AB. Därför ville jag nu verkligen ta mig tiden till att skriva just denna texten då jag var så enormt imponerad över hur väl dem utförde detta arbetet. Ska bli sjukt kul nu att använda sig av sin altna under sommaren!