Byggfirma i Dalby

Nu är vi äntligen klara med renoveringen av mitt nya hem. Det go sin tid, det kan man lugnt säga, men det var också tveklöst förståeligt då det var så ofattbart mycket som behövde göras. Hur som helst så kontaktade jag Thomas Jansson Golv & Snickeritjänst AB för ungefär två månader sen om ett byggprojekt jag hade i åtanke. Dem är en byggfirma i Dalby som verkligen det har skrivits så fantastiskt mycket positivt och gott om. Jag kände att anlita dem för att mitt stora renoveringsprojekt för det nyköpta huset jag införskaffade för en månad sen skulle vara det helt perfekta valet, vilket det tveklöst var. Vi diskuterade projektet och hur vi exakt skulle gå tillväga för att lyckas få till det perfekta slutresultatet och där kom dem även fram med väldigt bra prisvänliga alternativ som skulle effektivisera arbetet och även göra det enormt mycket bättre prismässigt.

Arbetet tog sin tid men är verkligen så fantastiskt nöjd över detta slutresultatet och stolt över att jag valde att genomföra denn gigantiska renoveringen. Nu är planen att jag ska bo och renovera detta huset på egen hand i en tre månader till, sen ska jag sälja det vidare till en bättre vinstsumma.